Hos Sabina



Idag gick jag upp runt halv 10 för att dra till skolan för att göra klart lite bild arbete men nej nej det fick man inte så jag drog hem och la mig i soffan med thea och somnade lite. Sen vaknade jag upp och drog till kunskapskolan för att träffa Sabina&Patta vi skulle hem till Sabina efter skolan för att hennes pappa skulle sjusa in till oss till stan för att testa Sabinas balklänning. Gud var fin den va! Skit söt. Ni tjejer på kunskapskolan som ska gå på balen kommer fan inte synas. Sabinas klänning äger<3
Efter det gick vi till Donken och köpte varsin glass, men självklart så spillde jag på tröjan inte så fint.... Vi åkte själva hem så kom nys hem här nu till Sabina. SÅ nu ligger mig tröja i torktummlaren för att torka efter duktiga sabina har tvättat bort alla choklad fläckar. Just nu ligger Sabina här och läser en bok Backom stängda dörrar för mig och Patta. hemsk bok!

Ikväll sover jag nog hos Sabina med Patta också. Vi ska vara hos Patta en stund sen drar vi till drevan med massa underbara människor!<3 Kul kul.  





Kramar Alsen